PÅ ONSDAGEN BLEV DEN EFTERLÄNGTADE UTFLYKTEN ÄNTLIGEN AV =) DET VAR 11 FÖRVÄNTASNFULLA BARN SOM GICK IVÄG TILL BUSSEN TILLSAMMANS MED JULIA, JANNIKA OCH ULRICA.

VI ÅKTE 9.11 BUSSEN MOT MÖLNDAL, FÖR ATT DÄR BYTA BUSS OCH FORTSÄTTA FÄRDEN IN TILL BIO CAPITOL DÄR VI SKULLE FÅ SE EN TEATER-BIO SOM HETTE ” SNICK O SNACK – VÄNNERNA I KUNGASKOGEN”. VI ANLÄNDE 20 MIN INNAN FÖRESTÄLLNINGEN SKULLE BÖRJA, SÅ DET VAR PRECIS LAGOM FÖR ATT HINNA KLÄ AV OSS, KISSA O ÄTA EN BANAN.

DET VAR EN VÄLDIGT TREVLIG FÖRESTÄLLNING DÄR BL.A VÄNSKAP, MOBBING, GYLLENE REGELN OCH MILJÖTÄNK TOGS UPP . MYCKET SÅNG O MUSIK SOM VI SKA LÄRA OSS HEMMA PÅ FÖRSKOLAN.

SNICK O SNACK ÄR EN EKORRE OCH EN IGELKOTT SOM VARIT KOMPISAR NÄSTAN HELA LIVET. DE BOR I KUNGSKOGEN OCH DE TÄNKER BYGGA EN KOJA. HÄR STÄLLS BARNEN INFÖR LITE PROBLEMLÖSNING , KONFLIKTHANTERING O UTANFÖRSKAP. DE FÅR SJÄLVA FUNDERA PÅ HUR MAN SJÄLV VILL BLI BEMÖTT SOM KOMPIS. VI KOMMER FORTSÄTTA ARBETA MED DET HÄR MATERIALET, SKA BLI VÄLDIGT INTRESSANT O ROLIGT.

EFTER FÖRESTÄLLNINGEN FICK BARNEN EN MACKA INNAN VI GICK TILL BUSSHÅLLPLATSEN FÖR DEN TREVLIGA BUSSTUREN HEMÅT IGEN.

BARNEN VA FANTASTISKT DUKTIGA BÅDE I TRAFIKEN OCH INNE PÅ FÖRESTÄLLNINGEN.  DET ÄR SÅ ROLIGT ATT HITTA PÅ NÅGOT ME DOM =)

HÄLSNINGAR FRÅN STJÄRNAN